ELOPEMENT

Utečte se vzít ve dvou, teda v šesti (vy dva, oddávající, matrikářka a svědci), třeba na Šumavu do přírody! Elopement nemusí nutně znamenat intimní svatbu na Novém Zélandu.


oblečení

Kupte si svatební šaty a oblek z druhé ruky, půjčete si něco od kamarádů, vyrabujte svoji skříň nebo si kupte oblečení z udržitelného oblečení, které budete moci nosit i na jiné příležitosti než jen na svoji svatbu.


zábava

Poproste kamarády, kteří mají kapelu nebo mají dobré playlisty na Spotify a dobrý repráky. Někoho ze známých, kteří dobře mluví, nebojí se a mohli by Vám moderovat třeba svatební hry.


místo

Pronajměte si chatu na tři dny uprostřed ničeho.


výzdoba

Jednobarevná (žárovková) světýlka z vánočního stromečku taky dodají atmosféru. Napište svým kamarádům, zda by Vám půjčili další pro hezčí efekt.


květiny

Řiďte se sezónou. Nechtějte mít v říjnu pivoňky, jiřiny jsou taky krásný! Běžte na samosběr třeba do Loukykvět a nebo na louku za dům a květinovou výzdobu si vytvořte sami.


oběd, večeře

Udělejte jídlo nad ohněm v kotli. Takový dobrý guláš Vám určitě nikdo neodmítne. POZOR! Nesmíte zapomenout na vaše vegetariánské, veganské a bezlepkové kamarády!


občerstvení a sladké

Poproste kamarády, kteří rádi a dobře kuchtí, zda by Vám něco nepřipravili.


nápoje, alkohol, další občerstvení

Nakupujte postupně ve slevách a nestyďte se za to.


oznámení, tiskoviny

Udělejte si web a rozešlete odkazy všem svým budoucím hostům. - Babičkám a dědečkům to ukáží Vaši rodiče nebo jim, jediným, to můžete vytisknout, abyste jim udělali radost. Svatební oznámení snadno uděláte online v Canvě, kde jsou již vytvořené šablony.


! PAMATUJTE !

Nešetřete na tom, co je pro vás důležité.

Svatba by měla být o lásce a sdílení okamžiků.