Pro ty, kteří si chtějí naplánovat svatbu podle svého a sami, jsem dala dohromady aplikace a weby, které Vám s plánováním svatby zaručeně pomohou. Já, když to vidím a slyším u svých nevěst, co se všechno musí zařídit, tak mi jde hlava kolem a moc je obdivuju.



na plánování svatby

Co je na plánovačích úžasný? Úplně všechno! Uvidíte. Zkuste si jeden otevřít a pochopíte. Já jsem měla po prvním otevření velké nutkání si svou svatbu snů naplánovat, ale ještě mě bohužel nikdo o ruku nepožádal. V plánovačích najdete funkce: vytvoření listu hostů, dodavatelů, úkolů, podrobností o hostině a obřadu, můžete si vytvořit zasedací pořádek (rozmístění stolů, hostů,...), vkládat inspirativní fotografie a mnohem více!




na dodavatele


  • Budeme svoji - dodavatelé (catering, svatební místa, svatební salóny, fotografové, kameramani,..)
  • MyWed - pouze svatební fotografové
  • Budeme se brát - dodavatelé



na výběr hudby




na inspiraci

Svatební inspiraci najdete na Pinterestu až až, ale pozor, ať u toho neprosedíte 48 hodin v kuse. Do vyhledávání zadávejte klíčová slova: wedding bouquet (svatební kytice), wedding dress (svatební šaty), wedding (svatba), groom outfit (oblečení pro ženicha), wedding inspiration (svatební inspirace), wedding reception/ lunch/ dinner (svatební hostina), wedding makeup (svatební líčení), wedding hairstyles (svatební účes), apod.



na poznámky, úkoly, sdílení




na rozpočet a uhlídání financí




na tiskoviny (svatební oznámení, noviny, menu, jmenovky)




na svatební web




na odpočítávání času